Tahin
Yerli susamdan üretildiğini düşündüğüm için Torku tahini uzun süredir kahvaltılarımda kullanıyorum. Kıvamı çok iyi, tam kıvamında akışkan ve pürüzsüz. Doğal ve saf bir lezzeti var, kesinlikle katkısız olduğu belli. Doğal ve katkısız içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla tüketilebiliyorum. Özellikle kahvaltılarda bal ya da pekmezle karıştırarak tüketmek, güne enerjik başlamak için mükemmel bir seçenek. Ayrıca, tatlı ve hamur işi tariflerinde de mükemmel bir tat veriyor.. Fiyat-performans açısından da gayet uygun. 8 yaşındaki oğlum çok seviyor. Kahvaltıda ekmeğe sürerek, pekmezle karıştırarak ya da tatlılarda kullanarak tüketiyoruz. Çocuklar için şeker deposu olan kakaolu kremalar yerine tahin-pekmezi kesinlikle tavsiye ederim.Diğer Geribildirimler
Yetersiz Sağlık Hizmeti
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanesi Çayırova polikliğinde görev alan Prt. Dr. M.... T.......
Hasta Takibinde Aksaklıklar
İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (Bahçelievler) - Fizik Tedavi...
Doktorlar Arasındaki İletişim Sorunu
Genel cerrahi bölümünde 21 gündür babam kolostomi/ilestomi operasyonlarından dolayı tedavi görmekte...
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi...
Ayda yılda hasta olur hastaneye sağlık ocağına gideriz kötü muamele umursamamak had safhada....
Personelin İlgisizliği
Eşim 2 gündür ortopedi bölümünde ameliyat oldu ve aşırı ilgisiz davrandılar. Ağrısı oldu, hiçbir...
Kan Tahlili İçin Hastaların Gereksiz...
İzmir/Gaziemir Neval Salih İşgören Hastanesi Fizik Rehabilitasyon doktorum tarafından 25(OH) Vit D3...
